lördag 7 november 2009

Dagboksliknande inlägg ;-)

Delar av höstlovet var vi i Malmö, hos mamma. Mysiga dagar som vi tillbringade med mamma, min bror, svägerska och deras två döttrar.
Vi hade födelsedagskalas... många som fyller år på hösten och vi hade Halloweenfest.
Lata dagar med mys och bus.

Men jag började veckan med att vara enormt trött, helt sjukt ju.
Ledig en vecka och trots det så himla trött... suck.
Måndag och tisdag var hyfsat fullproppade, fast inte så överdrivet och ingen större stress. Men klena jag tog helt slut på tisdagskvällen :-( jag klarar ju ingenting utan att det straffar sig.

Resten av veckan var jag hemma och vabade för Joakim. Han hade feber, hosta och en extrem huvudvärk på onsdagen. Han sa att det kändes som att huvudet skulle explodera :-( lille gubben.
Jag misstänkte svininfluensan ett tag, då några i hans klass fått konstaterat att de har svininfluensan, men sen vart han lite bättre så jag vet inte.
På torsdagen fick jag hämta Elin i skolan, hon hade frossa och mådde dåligt. Hon somnade direkt och sov i flera timma.
När hon vaknade ropade hon och lät konstig så jag rusade in till henne och hon sa, "Mamma kan du laga hamburgare till mig?" :-) Knasiga unge.
Själv har jag oxå haft en jobbig huvudvärk och varit yr och matt. Känner mig lite förkyld... men det kan ju vara det vanliga fibro.monstret som bråkar.

Igår mådde vi sådär. Men Sara mår bra och det var tur för hon och de andra 6:orna hade skoldisco igårkväll. De samlar in pengar till skolresa.
Pappan och jag hade huvudansvaret, vi har köpt in godis och läsk i mängder.
Har ansvaret för lokalen då vi har det på skolan och jag har nyckeln dit.
Pappan var diskjockey hela kvällen :-)
Jag öppnade, var vakt det sena passet, städade och stängde. Naturligtvis var vi fler föräldrar där men det tråkiga är att många föräldrar lyser med sin frånvaro i den här insamlingstiden. Det är alltid samma föräldrar som kommer på mötena och som ställer upp på de olika sakerna.
Undrar hur de som inte kommer/ställer upp tänker...

Idag sov jag länge (barnen är hos pappan), seg och trött.
Uttråkad och rastlös. Ont och gnällig.
Ojojoj, nu är det allt lite tungt.
Grått ute och grått inne.
Blä!!!!!

Camilla

3 kommentarer:

☆ Virkaholic ☆ sa...

De andra föräldrarna tänker inte, de är så jäkla lata att de inte ens kan ställa upp för sina barn!

Ja, jag tycker inte om sådana föräldrar!

:-D

Pisan sa...

Eller så är det så att det finns föräldar som helt enkelt inte orkar. Som jag med min fibromyalgi och mitt kroniska trötthetssyndrom. Finns inget jag hellre önskar än att kunna vara en normal mamma. Den lilla energi jag har får jag lägga på att vara mamma åt mina barn HEMMA. Och jag är inte det minsta lat... Har släpat mig till föräldramöten många gånger med följd att jag blivit jättedålig och inte kunnat vara en bra mamma hemma på flera dagar. Och ibland har jag fått stanna hemma.

Önskar dig en fin söndag! Kramen!

Camillusbacillus sa...

Virkaholic och Pisan.
Jag tror att vissa av föräldrarna har anledning till att de inget gör, de är sjuka eller så. Men den andelen är ganska liten. Sen är det en hel hög som jag bara inte fattar varför de aldrig ställer upp på sina barn (de köper inga lotter, går ej på möten eller är discovakter/står på julmarknader, ger inga saker som man kan ha som vinster vid lotteri mm).
De föräldrarna fattar jag mig inte på.
Jag är ju själv sjuk o vet hur det är och jag gör så gott jag kan, vilket kanske inte alltid är så mycket.

Kram på er tjejer!