torsdag 30 september 2010

Mycket nu !!

Det är lite si och så med bloggen nu och det har det varit ett tag. Det har hänt och händer helt otroligt mycket i mitt liv. Vilket är jättekul, för så mycket har inte hänt de senaste sju åren.

Allt är inte kul förstås, jag är i ett skov som varat väldigt länge nu, brukar komma ur skoven på sommaren med solens och värmens hjälp, men gjorde inte riktigt i somras. Brukar sova dåligt, men jag har sovit extremt dåligt sen i våras, det rör sig om ett par timmar per natt varje natt, med undantag för några få nätter. Eller så är jag inte i ett skov utan har blivit sämre...

Något mycket mycket roligare är att jag är kär, det har ni säkert redan förstått om ni läst mina senaste inlägg, som mest handlat om kärlek och förälskelse. Kan bara säga att det var på tiden och det är så härligt!!
Fast för mig är "depression" bättre för min typ av skrivande, lycka är ett fullständigt hopplöst tillstånd... ;-)

Jag har också fokuserat mycket på valrörelsen och valet, som tyvärr inte gick som jag hade önskat. Mycket sorligt och en skam för vårt land. Känner den kalla vind som blåser genom Sverige och skäms över att ett främlingsfientligt parti tar plats i vårt finaste demokratiska rum. Samtidigt som jag sörjer det Sverige vi en gång hade... nu fortsätter nedmonteringen av vår välfärd.

Sen det som tar mycket av min tid är kursen "Att skriva politiskt" på Viskadalen, en distanskurs med några träffar. De texterna jag ska skriva där är helt olikt mitt skrivande och därmed supersvårt och jättejobbigt. Men det är så kul, väldigt spännande och en lärorik utmaning.

Så bloggen är/blir lite lidande, men jag hoppas hinna skriva lite ibland.

Camilla

5 kommentarer:

Nina Lindh sa...

Heja på, Camilla! :)

☆ Virkaholic ☆ sa...

Jag skiter i bloggen bara du är lycklig :)

Camillusbacillus sa...

Tack tjejer !!

Kramar i massor.
Camilla

Anonym sa...

Hej!

Jag kom till din blogg när jag googlade på Kjesäters scout och konfirmationsläger. min son ska åka dit nästa år jag vill bara höra om din Elin var nöjd.

Vänliga hälsningar Maria

Camillusbacillus sa...

Hej Maria!!

Elin var mer än nöjd. Det var ett av det bästa hon gjort.
Hon har fått många minnen och många vänner.
Veckorna där var så bra.


Hoppas att han får det minst lika bra som Elin.

Ha det så bra
Camilla