måndag 25 mars 2013

Tänker nytt om bloggen

Tänker nya tankar och i nya banor om min blogg och min aktivitet här. Behöver få fart på den och hålla farten hela tiden. Och inte som nu vara bloggperiodare ;-)
Så kortare inlägg och fler bilder gissar jag på.

Camilla

2 kommentarer:

Pixi sa...

Ja jag har likadant, gör inlägg för sällan om man ska jämföramed hur jag varit innan fast jag gör inte det längre, jämför..För jag har alltid skrivit i bloggen för min egen skull och m jag glesar ut det så är det för livet kommer emellan och det är bra just nu tycker jag när det är så mycket fokus på mediavärlden nu, jag har twitter, instagram o FB så emellan får jag pausa för jag blir iaf stressad av att ha för mycket sånt runt mej och fortfarande komma ihåg att göra sånt för min egen skull är svårt då tycker jag igen(Jag utgår bara från min egen skull)men visst r det roligt att se andras bloggar uppdateras oftare det kan jag inte sticka under stol med..så kram på dej =)

Camilla Kronholm sa...

Hej Pixi :-)
Jag har också en massa andra sociala medier, så det är väl därfdör bloggen hamnar åt sidan.
Och att tvinga sig själv, sätta press är inte bra.
Jag tänkte att om jag skriver lite kortare och lägger till foton så händer något iaf. Jag ska sluta att pressa mig till långa inlägg, det är då jag inte hinner. Fast vi får se vad som händer. Håller med dig om att det är roligt att läsa andras bloggar :-)

Kram