tisdag 22 december 2009

Jag vänjer mig aldrig!

Jag vänjer mig aldrig vid att fira jul utan mina barn. Det är lika jobbigt varje gång som jag måste göra det. Det var inte så här det skulle bli!
Idag åkte de med pappan norrut till släkten där. Jag vet att de har det bra och jag vet att jag inte har ensamrätt med dem, men jag vill vara med dem.
Visst helt ärligt, så är det skönt att få en liten paus, men inte nu, inte över jul. Det är så tomt och tyst utan dem. Det är trist och tråkigt.
När jag vinkade av dem vid tåget var det med ett stort leende. För att visa att det är ok med mig och att de kommer att få det bra och kul. De var inte så glada och J grät. Men så fort tåget rullade iväg kom mina egna tårar. Då gick det inte att hålla tillbaka dem och leendet försvann.
Det är bara en jul och nästa jul är de med mig igen. Hela december har vi ju julat här och snart är det hemma. Men oj vad jag saknar dem, oj vad tomt det är.
Jag vill fira jul med mina älskade ungar!!!
Syskonkärlek :-)

Camilla


7 kommentarer:

Nina sa...

Ja, det är inte lätt inte. Själv jular jag ensam med min nya sambo. Barnen jular med sin far.

Camillusbacillus sa...

Sant, inte lätt.
Skönt med en ny sambo... :-)
Jag vill oxå ha en ;-)

anebettan sa...

Det är tungt, just julen. Vi har turen att vi har dem halva julafton var. Vi bor nära och även vår släkt. Ändå tycker jag att det är jobbigt att inte ha dem hela julen. En julkram!

Camillusbacillus sa...

Vad bra att ni kan göra så iaf Anebettan. Vi bor oxå nära, men inte vår släkt.
Julkram

Pisan sa...

Får inte heller fira julafton med mina barn. De är med sin pappa då. Men på juldagen kommer de till mig och då firar vi jul med julklappar, julmat etc med mina föräldrar. Barnens pappa bor också här i byn. Nyår däremot ser jag dem inte i år :-( Skulle vilja ha barnen hos mig jämt men det skulle deras far aldrig gå med på. Och egentligen vill jag ju att de skall ha lika bra kontakt med sin far som de har med mig. De har en bra far som tur är, även om han och jag inte kommer bra överens alltid.
Så i morgon är vi flera som firar jul utan våra barn... GOD JUL! Kram! :-)

Camillusbacillus sa...

Härligt att ni firar jul på juldagen :-)
Visst vill man ha barnen jämt, men det är ju tur att papporna inte skulle gå med på det :-)

GOD JUL kram

-Nena- sa...

Förstår att det är ledsamt.

Hoppas att du får en riktigt skön jul i alla fall och att de snart är hemma hos dig igen.

Vilken härlig syskonbild!

Kram!