fredag 25 december 2009

Önskar er alla en GOD FORTSÄTTNING!!

Så var julafton över för detta år. Ja, det var en väldigt ovanlig julafton. Inte dålig eller tråkig, men ovanlig, lång, lugn och tyst. Ska jag vara helt ärlig, så infanns sig aldrig den där riktiga julkänslan. Men det var en trevlig afton och mina barn hade det super bra :-) De hade en bra jul med hela släkten, var nöjda med sina julklappar och de hade mycket snö. Visst saknade de mig, men efter en stunds mammakärlekstankande la vi på och det kändes bra att ha pratat med dem.
Den glimrande juldagsmorgonen sov jag bort. Väderomslaget gjorde att min kropp bråkat i natt. Sitter här nu och försöker att hålla det gråa utanför mina fönster. Det är ruskigt grått ute idag och det regnar :-( Hoppas inte att all snön regnart bort bara. Jag har krupit under mitt täcke i soffan, har tända ljus och en underbart vacker gran. Slötittar på en typisk amerikansk julmirakel film, som slutar otroligt lyckligt. Känner att jag nog somnar en stund, så väldigt trött efter nattens bråk med fibromyalgin, som passade på att gadda ihop sig med mitt låga blodtryck... mycket elakt av dem tycker jag.

Hoppas att jag vaknar lite piggare för jag tänkte njuta av juldagskvällen :-)

Önskar er alla en härlig juldag!!

Camilla

5 kommentarer:

-Nena- sa...

Nej det är verkligen inte snällt att de gaggat ihop sig i kroppen på dig och jag hoppas att du fått den vila du behöver och att det är lugnare i kroppen.

Kram

Camillusbacillus sa...

Tack Nena, vilat har jag gjort.

Kram

Pisan sa...

Önskar dig god fortsättning! KRAM!

anebettan sa...

God fortsättning till dig med! Och en önskan om ett gott nytt! kram

-Nena- sa...

Vill önska dig ett Gott Nytt År och hoppas att du har det bra.

Kram!